Pand Van de Vliert
website-van-de-Vliert-houtbewerking-slider-deur-bewerking.jpg
IMG_9046.JPG
RAMEN    DEUREN    KOZIJNEN    DIVERSEN

Van de Vliert producten

Van de Vliert Ramen

Ramen

Ramen worden voor u ook op maat gemaakt. U kunt kiezen uit alle soorten ramen, u kunt hierbij denken aan schuiframen, uitzetramen, draaikiepramen en valramen. De ramen zijn – net zoals de kozijnen – in verschillende houtsoorten leverbaar. Onze ramen kunnen zo compleet mogelijk bij u worden afgeleverd. Dit wil zeggen inclusief hang- en sluitwerk, aangebrachte profielen, glaslatten en tochtdichting.
Neem een kijkje in diverse ramen projecten >
Van de Vliert Deuren

Deuren

Heeft u een nieuwe deur nodig in een afwijkende maat of model? Onze medewerkers hebben ruime ervaring is het maken van deuren in allerlei soorten en maten. Ok hier geldt dat u voor uw deur de houtsoort kunt kiezen die u wenst. U kunt uw bestaande deur ook bij ons laten restaureren.
Neem een kijkje in diverse deuren projecten >
Van de Vliert kozijnen

Kozijnen

De houten kozijnen die door ons worden gemaakt, worden voor u op maat gemaakt. Wij meten alles in. Op basis van deze gegevens wordt er voor u een offerte samengesteld. Bij opdracht wordt alles nogmaals ingemeten samen met onze partneraannemer die het kozijn bij u kan plaatsen. Wij maken kozijnen in iedere gewenste houtsoort.
Neem een kijkje in diverse kozijnen projecten >
Van de Vliert Schuifpuien, Vouwdeuren etc.

Bijzondere projecten

Wij maken in onze timmerfabriek ook balkons, schuifpuien, vouwdeuren en trappen op maat. De werkwijze is dezelfde als boven genoemd. Er zijn verschillende soorten hout denkbaar, daarin kunnen wij u goed adviseren. Alles wordt heel nauwkeurig ingemeten en voor u op maat gemaakt. Met hulp van een van onze partneraannemers kan alles worden geplaatst, zodat u hier geen omkijken naar heeft.
Neem een kijkje in diverse projecten >